lördag 2 november 2013

#fiktivnovember del 1

Eftersom bokbloggen Fiktiviteter fyller 4 år, har 4 små tävlingar anordnas för att fira. För att delta i första tävlingen ska man skriva om sin bästa läsupplevesle i år!
Min bästa läsupplevesle i år var när jag läste Kurt Cobain finns inte mer. Den boken uppmärksammades i biblioteket av mig endast på grund av titeln. Kurt Cobain? tänkte jag. Han gjorde ju bra musik i alla fall. Bara för att, så lånade jag den, och jag hade ingen aning om jag skulle älska den, eller sluta efter 10 sidor på grund av att gäspningarna blev alltför frekventa. Om jag ska vara ärlig, så hade jag inga förväntningar på den. Men den var verkligen bra. Språket var beskrivande, och det kändes verkligen som om man dök ner i tidigt 90-tal och levde bland Lovis och Alex, huvudpersonerna i boken. Sedan gillade jag slutet också, sorgligt men fint. Fick fina lässtunder med denna bok och en kopp te eller två.

Efter att jag läst boken startade jag bokbloggen också. Skrev om den boken som första recension, så denna blogg är ganska ny, ja. Men det var ju som startskottet för bloggen och för en massa bokläsande framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar